ПП Котик Р. П. Продаж та ремонт шин для спецтехніки та с/г техніки

Ремонт вантажних шин та покришок до с\г і спецтехніки | ПП Котик Р.П.

Навіть при обережній їзді можна пробити колесо чи отримати інше ушкодження покришки. Це стосується і спеціалізованої техніки, яка працює в більш екстремальних умовах, ніж просто їзда по дорозі чи бездоріжжю. Вантажна техніка піддається більшим навантаженням, а тому і рано чи пізно настає момент, коли потрібен професійний ремонт шин до спец- чи с/г техніки.

Ремонт шин для спецтехніки та сільскогосподарських агрегатів: основні види пошкоджень

ремонт шин до спецтехнікиОсновними видами пошкоджень шин на сьогодні є прокол, бічний поріз та грижа. Кожне ушкодження має свою специфіку та потребує різних рішень:

  • прокол є найпоширенішим видом ушкоджень покришок. Прокол може бути на одному колесі або на кількох одночасно.  Іноді незначний прокол колеса можна не помітити аж до значного чи повного спущення колеса. Причиною проколу можуть бути наїзд автомобіля на гострі предмети (цвяхи, скло) або камені. Цей вид ушкоджень найпростіший в плані ремонту; 
  • бічний поріз також може бути спричений наїздом на гострі предмети, зокрема на тротуари або гострі кути бордюру, арматуру. Це руйнує невелику ділянку колеса, що спричиняє його спущення те ускладнює рух автотранспорту.  Порізи дещо складніші в ремонті та потребують грамотного підходу;
  • грижа являє собою кулясте здуття колеса, отримане внаслідок наїзду на бордюр, камінь або інший твердий предмет. Таке пошкодження з’являється через розрив корду всередині колеса або розшарування покришки. Ремонт такої проблеми доволі специфічний, але може заощадити кошти на покупку нової гуми.

ремонт проколу покришкиПісля будь-якого ремонту колеса, його необхідно віддбалансувати. Якщо цьогоне зробити, це призведе до дисбаланку коліс, що негативно відобразиться на їзді. Тому, потрібно стабілізувати рух вантажного чи спецтранспорту в обов'язковому порядку – від цього залежить ваша безпека.

Професійний ремонт вантажних шин в Україні 

ПП Котик Р.П. надає кваліфіковані послуги з ремонту вантажних покришок, а також шин до с/г та спеціалізованої будівельної техніки. Наявність надійного обладнання дозволяє виконувати ремонт різного рівня складності. Варто зазначити, що ми працюємо по всій Україні через службу доставки "Нова Пошта". Усі деталі обговорюються в індивідуальному порядку в телефонному режимі.

Якщо ж ремонт неможливий, пропонуємо вам завітати до нашого каталогу, в якому представлений ширкоий вибір промислових шин до вантажних автомобілів, а також шини до будівельної техніки та сільськогосподарських комбайнів.

Контакти

  • Назва підприємства:
    ПП Котик Р. П.
  • Місто:
    Тальне
  • Адреса:
    вул. Вокзальна, 149/1
  • Телефон:
  • Контактна особа:
    Руслан Котик